Πολιτική Πληρωμών

Πολιτική Πληρωμών

Για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτησή σας το ηλεκτρονικό κατάστημα Zaxos Music Store σάς προσφέρει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμών.

 

α) Αντικαταβολή: Με την παραλαβή των προϊόντων εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στον ταχυμεταφορέα που σας έφερε την παραγγελία. Η αντικαταβολή χρεώνεται με 2€ ανεξαρτήτως του βάρους και του κόστους της παραγγελίας. Η αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες που δεν υπερβαίνουν τα 300€.

 

β) Πληρωμή με πιστωτική κάρτα: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD, MAESTRO, ELECTRON και AMERICAN EXPRESS (Ελλάδας και εξωτερικού). Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα στοιχεία της κάρτας σας δεν καταχωρούνται στο κατάστημά μας αλλά μόνο στην τράπεζα που σας κάνει την χρέωση. Η διαδικασία της πληρωμής υλοποιείται μέσω της τράπεζας Eurobank, η οποία εφαρμόζει προηγμένο σύστημα ασφαλείας με κρυπτογράφηση (βλ. Πολιτική Προστασίας Χρήστη).

 

γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Το κατάστημά μας δέχεται πληρωμές και μέσω λογαριασμού τραπέζης στις παρακάτω τράπεζες:

Eurobank:

Εμφανιζόμενο Όνομα: Ζάχος Κ. Παναγιώτης

IBAN: GR3902600370000050200828650

Πειραιώς:

Εμφανιζόμενο Όνομα: Ζάχος Κ. Παναγιώτης

IBAN: GR3101722020005202052147786

 

Κάνοντας μια παραγγελία μέσω του Zaxos Music Store και επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής «κατάθεση σε τράπεζα», η παραγγελία σας μπαίνει σε αναμονή μέχρι να κάνετε την κατάθεση. Θα ήταν καλό να προχωρήσετε στην κατάθεση εντός 2-3 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας. Αν περάσουν 7 ημέρες χωρίς να προχωρήσετε στην κατάθεση, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Θα σας παρακαλούσαμε να αναγράψετε ως αιτιολογία στην κατάθεση το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ή την επωνυμία της εταιρείας σας.

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε σκαναρισμένη την απόδειξη κατάθεσης με email στο [email protected].

 

δ) Πληρωμή στο κατάστημα: Εφόσον κατοικείτε στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να εξοφλήσετε και να παραλάβετε αυτοπροσώπως την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Ι. Μιχαήλ 1.

……

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική φόρμα επικοινωνίας, να στείλετε email στο [email protected] ή να τηλεφωνήσετε στο +30 2310 251 796.

angle up
elEL
Μετάβαση στο περιεχόμενο