Πολιτική Αποστολών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Zaxos Music Store αναλαμβάνει προς το παρόν την αποστολή παραγγελιών μόνο εντός Ελλάδας. Ανάλογα με το είδος/μέγεθος της παραγγελίας και την περιοχή στην οποία κατοικείτε, μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής που σας βολεύει καλύτερα:

 

α) Εταιρεία Courier/Μεταφορική εταιρεία: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ (Υπηρεσία Courier/Πόρτα-Πόρτα) για παραγγελίες βάρους ως 20 κιλά και με μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες βάρους πάνω από 20 κιλά.

  • Η αποστολή για παραγγελίες άνω των 199€ και μέχρι 20 κιλά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Στην περίπτωση που η παραγγελία υπερβαίνει τα 20 κιλά επιβαρύνεστε με 1€ για κάθε επιπλέον κιλό με μέγιστος κόστος τα 20€.
  • Οι παραγγελίες κάτω των 199€ επιβαρύνονται με 3.5€ μέχρι τα 2 κιλά και με 1€ το κάθε επόμενο κιλό ανεξαρτήτως βάρους με μέγιστος κόστος τα 20€.

Επίσης, αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2 ευρώ ανεξάρτητα από το βάρος και το κόστος της παραγγελίας (βλ. Πολιτική Πληρωμών).

Ο χρόνος αποστολής, εκτός απροόπτου, είναι 1-2 μέρες για τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας και 2-3 για την περιφέρεια/δυσπρόσιτες περιοχές. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Κυριακής κα αργιών.

β) Παραλαβή από το κατάστημα: Εφόσον έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να παραλάβετε αυτοπροσώπως και άμεσα την παραγγελία σας στο φυσικό μας κατάστημα στην οδό Ι. Μιχαήλ 1.

 

……………………………………..

Παρακαλούμε να έχετε πάντα στο νου σας ότι η παραγγελιά σας ενδέχεται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

α) Λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών ή άλλων λόγων ανωτέρας βίας που δύνανται να επηρεάσουν τη μεταφορά και παράδοσή της.

β) Επειδή έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα (π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα) και δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

Σημείωση: Το κόστος αποστολής αναγράφεται στο «Καλάθι Αγορών» και επηρεάζεται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο της παραγγελίας και τον επιλεγμένο τρόπο παράδοσης. Το σύστημα υπολογίζει αυτόματα το κόστος ανάλογα με τους παραπάνω παράγοντες.

Υπάρχει περίπτωση για τεχνικούς λόγους να μην υπολογιστεί σωστά το κόστος αποστολής. Σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για τη διαφορά. Εσείς διατηρείτε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία, αν δεν συμφωνείτε με το νέο ποσό, ή να επιλέξετε έναν διαφορετικό τρόπο αποστολής.

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική φόρμα επικοινωνίας, να στείλετε email στο [email protected] ή να τηλεφωνήσετε στο +30 2310 251 796.

angle up
elEL
Μετάβαση στο περιεχόμενο