Το Service/set-up των μουσικών οργάνων περιλαμβάνει τις εργασίες που χρειάζονται ώστε να έρθει το όργανο στην τέλεια κατάσταση από πλευρά παιξίματος αλλά και εμφάνισης.

Ενδεικτικά, γίνεται ρύθμιση του μανικιού, intonation set-up, γυάλισμα τάστων, έλεγχος κλειδιών και ηλεκτρικών και καθάρισμα του οργάνου.

Τιμές:

Set-up Ακουστική/κλασική κιθάρα: 20€
Set-up Ηλεκτρική κιθάρα/μπάσο: 25€
Set-up Ηλετρική κιθάρα με floyd rose: 30€

Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται οι χορδές.

Αλλαγή καβαλάρη: από 15€
Καλωδίωση: από 30€
Αλλαγή σε pots/jack: από 15€

Οι τιμές είναι ενδεικτικές, δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%
και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το όργανο και το έιδος εργασίας.

skroutz-badge
elEL
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η επιχείρηση ΖΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εντάχθηκε στη δράση «Κουπόνια Τεχνολογίας για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».
Η δράση έχει ως στόχο την ενίσχυση των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων, μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών Τ.Π.Ε., για την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής Τ.Π.Ε., ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας, για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών.
Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 8.000,00 €, εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 8.000,00 € και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2014-2020.

Εικόνα1

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Εξοπλισμός ΤΠΕ
  • Λογισμικό
  • Άυλες Δαπάνες

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • την ψηφιακή ανάπτυξή της
  • βελτίωση των καθημερινών της διεργασιών
  • εξασφάλιση υψηλότερης ποιότητας προϊόντα & υπηρεσίες
Εικόνα2