Όροι και προϋποθέσεις

Όροι και προϋποθέσεις

Το Zaxos Music Store είναι ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω διαδικτύου. Λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.zaxosmusic.gr/ υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρουσιάζονται παρακάτω καθώς και στις σελίδες «Πολιτική Πληρωμών/Πολιτική Αποστολών/Επιστροφές Προϊόντων/Διαθεσιμότητα/Πνευματική Ιδιοκτησία/Πολιτική Προστασίας Χρήστη». Προβάλλει και διαθέτει μέσω Διαδικτύου τα προϊόντα της ελληνικής επιχείρησης «Ζάχος Κ. Παναγιώτης», που εδρεύει στην οδό Ι. Μιχαήλ 11 στη Θεσσαλονίκη με ΑΦΜ 073355737, ΔΟΥ Δ’ Θεσσαλονίκης  και αριθμό ΓΕΜΗ 041584706000.

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή με όλους τους όρους του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, οφείλει να απέχει από την χρήση του.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Αν υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση κάποιας παραγγελίας ή αν το προϊόν παραδοθεί ελλιπές/ελαττωματικό, η επιχείρηση «Ζάχος Κ. Παναγιώτης» μπορεί να θεωρηθεί υπόλογη μόνο στην περίπτωση που προκάλεσε η ίδια το πρόβλημα με δόλο ή αμέλειά της. Σε αυτή την περίπτωση ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος (βλ. Επιστροφές Προϊόντων).

Αντίθετα, η επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις ή λάθη που έγιναν εξαιτίας τρίτων (λ.χ. του αγοραστή ή της εταιρείας ταχυμεταφορών που έχει αναλάβει να παραδώσει το προϊόν). Επίσης, δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διαθεσιμότητα των προϊόντων σε κάθε χρονική περίοδο. Ωστόσο, εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας ενός προϊόντος (βλ. Διαθεσιμότητα).

Σε ό,τι αφορά το τεχνικό σκέλος, το ηλεκτρονικό κατάστημα Zaxos Music Store δεν ευθύνεται για τεχνικά προβλήματα που σχετίζονται με την τεχνική υποδομή των καταναλωτών (λ.χ. οικιακή σύνδεση στο διαδίκτυο). Αντίθετα, φέρει ευθύνη για τυχόν κωλύματα και δυσλειτουργίες που οφείλονται σε κακή λειτουργία των δικών του υποδομών (π.χ. web server, κώδικας κτλ.).

Για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς προκύψει, αρμόδιες είναι οι δικαστικές Αρχές της πόλης της Θεσσαλονίκης.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες του δικτυακού τόπου https://www.zaxosmusic.gr αποδέχονται εκ των προτέρων ότι δεν θα τον χρησιμοποιούν για δημοσίευση, αποστολή με email ή διάδοση με άλλους τρόπους περιεχομένου το οποίο:

  • είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό ή άσεμνο
  • παραβιάζει προσωπικά δεδομένα ή εκφράζει διακρίσεις (φυλετικές, θρησκευτικές κ.α.).

Το ίδιο ισχύει και για τη δημοσιοποίηση πληροφοριών που αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή συμφωνίας εμπιστευτικότητας μεταξύ του χρήστη και της επιχείρησης. Κάθε περιεχόμενο που εντάσσεται στα παραπάνω, που ακυρώνει πνευματικά δικαιώματα και που περιέχει κακόβουλους ιούς λογισμικού ηθελημένα ή αθέλητα παραβιάζει την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή κοινοτική νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής.

Επίσης, ο χρήστης υποχρεούται να διαβάσει αναλυτικά τις περιγραφές των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα, προκειμένου να είναι σίγουρος ότι το προϊόν που θα αγοράσει θα καλύπτει τις ανάγκες του. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι λειτουργικό αλλά δεν καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη, η «Ζάχος Κ. Παναγιώτης» δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η επιχείρηση «Ζάχος Κ. Παναγιώτης» δεσμεύεται να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της πλήρεις και έγκυρες πληροφορίες, τόσο για τα βασικά ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της, όσο και για τις παρεχόμενες από το ηλεκτρονικό κατάστημά της υπηρεσίες.

Υπάρχει πάντα, βέβαια, η επιφύλαξη για τυχόν τεχνικά ή ορθογραφικά λάθη που έχουν διαφύγει της προσοχής της ή που έχουν προκύψει ακούσια λόγω ανωτέρας βίας. Το προσωπικό της επιχείρησης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντομότερη διόρθωση και αποφυγή αυτών των λαθών.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-SHOP

Προκειμένου να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία στο https://www.zaxosmusic.gr, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε συμπληρώνοντας τα υποχρεωτικά πεδία στη Φόρμα Εγγραφής. Τα πεδία αυτά είναι: Ονοματεπώνυμο/Διεύθυνση/ Πόλη/Περιοχή/Τ.Κ./Τηλέφωνο/email. Επίσης, θα πρέπει να διαλέξετε ένα Όνομα Χρήστη (username) καθώς και έναν Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password).

Για την αποφυγή υποκλοπών, σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password), το Όνομα Χρήστη (username) και τη διεύθυνση της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (email) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος/-η που έχει την απόλυτη και ελεύθερη πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος/-η για τη διατήρηση της μυστικότητας και της απόκρυψής τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής τους, θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ενημέρωση της εταιρείας μας. Διαφορετικά, το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης «Ζάχος Κ. Παναγιώτης» δεν μπορεί να εγγυηθεί την προστασία των στοιχείων από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Κατά τη διάρκεια χρήσης του ιστοτόπου Zaxos Music Store από κάποιον χρήστη είναι πιθανό να συλλεγούν προσωπικά δεδομένα (λ.χ. διευθύνσεις IP, χώρα πλοήγησης, διεύθυνση e-mail κτλ.). Αυτά τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97 και του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Ε.Ε. (GDPR, 2016/679), αποκλειστικά για την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων.

Τα προσωπικά δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Ωστόσο, είναι πιθανή η χρήση τους από εμάς και μόνο στην υπηρεσία Google Analytics. Το Google Analytics αποσκοπεί στην καταγραφή της επισκεψιμότητας (web traffic) του ιστοτόπου μας καθώς και στην εξαγωγή χρήσιμων στατιστικών στοιχείων (π.χ. δημογραφικά στοιχεία).

Μέσω της χρήσης του site ο χρήστης δίνει αυτομάτως τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την «Ζάχος Κ. Παναγιώτης». Ωστόσο, έχει δικαίωμα να ανακτήσει κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97 και αρ. 15 EU 2016/679) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97 και αρ. 18 EU 2016/679). Αυτό γίνεται μέσω γραπτού ή προφορικού αιτήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και στο τηλέφωνο +30 2310 251 696.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι η«Ζάχος Κ. Παναγιώτης» δεν αποθηκεύει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που αφορούν τις χρηματικές συναλλαγές των χρηστών μαζί της (π.χ. αριθμούς και CVC πιστωτικών/χρεωστικών καρτών.

 

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η επιχείρηση «Ζάχος Κ. Παναγιώτης» και οι εργαζόμενοί της καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ο πελάτης να απολαμβάνει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά, δεν μπορούν να αποκλειστούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων.

Επιπροσθέτως, δεν μπορεί να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας του ιστότοπου ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση/αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Θα σας παρακαλούσαμε, λοιπόν, εφόσον διαπιστώσετε κάποια «ανωμαλία» στην αναγραφόμενη αξία ενός προϊόντος, να επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο +30 2310 251 796, μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο [email protected].

Να σημειωθεί, τέλος, ότι κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτόματα προσωπικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες αυτής.

angle up
elEL
Μετάβαση στο περιεχόμενο