Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές Προϊόντων

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ/ΕΛΛΙΠΕΣ ΠΡΟΪΟΝ

Σε περίπτωση που ο αγοραστής παρατηρήσει ότι, με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος, υπάρχει κάποιο ελάττωμα ή έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας στο αγορασμένο προϊόν, μπορεί να ζητήσει χωρίς επιπλέον επιβάρυνση την αλλαγή/αντικατάστασή του. Δυνατότητα αλλαγής/αντικατάστασης μπορεί να γίνει και στις περιπτώσεις που στον αγοραστή έχει αποσταλεί προϊόν διαφορετικό από αυτό που παράγγειλε, που το προϊόν στάλθηκε σε λάθος ποσότητα ή με κατεστραμμένη συσκευασία.

Εφόσον ισχύει κάτι από τα παραπάνω, ο καταναλωτής καλείται να επικοινωνήσει με το κατάστημα εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας, του τηλεφώνου +30 2310 251 796 ή της διεύθυνσης email [email protected] προκειμένου να επισημάνει το πρόβλημα και να εκφράσει το αίτημά του.

Μετά από συνεννόηση με το κατάστημα, το προϊόν θα πρέπει εντός 15 ημερών να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία και κατάσταση, συνοδευόμενο από το παραστατικό πώλησης (απόδειξη, τιμολόγιο, κτλ.). Απαρέγκλιτη προϋπόθεση είναι ο αγοραστής να μην έχει χρησιμοποιήσει το προϊόν.

Υπενθυμίζεται πως το κόστος επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνει την Ζάχος Κ. Παναγιώτης.

Οι επιστροφές πραγματοποιούνται με την εταιρία ταχυμεταφορών που θα υποδείξει η εταιρεία στους πελάτες. Στο σημείο αυτό να σας ενημερώσουμε ότι το κατάστημα δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Αν το προϊόν επιστραφεί κατεστραμμένο, η εταιρεία δικαιούται να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση του προϊόντος

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως από την αρχική συμφωνία με το zaxosmusic.gr εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Μπορεί, δηλαδή, να επιστρέψει το προϊόν χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε άλλη δαπάνη εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Η προθεσμία αυτή αρχίζει να ισχύει από την παραλαβή του προϊόντος. Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που του κατέβαλε ο καταναλωτής εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών.

Η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι δυνατή μόνο εφόσον:

– ΔΕΝ Αφορά προϊόντα για τα οποία έχει προηγηθεί εξατομικευμένη παραγγελία

– Αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση email [email protected] με θέμα «Επιστροφή/Υπαναχώρηση» και αναφορά του κωδικού παραγγελίας.

– Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, δεν του έχουν αφαιρεθεί κομμάτια, ετικέτες και καρτελάκια και δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις σε αυτό.

– Το προϊόν αποσταλεί στη συσκευασία στην οποία παρελήφθη.

skroutz-badge
elEL
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η επιχείρηση ΖΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εντάχθηκε στη δράση «Κουπόνια Τεχνολογίας για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».
Η δράση έχει ως στόχο την ενίσχυση των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων, μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών Τ.Π.Ε., για την ενδυνάμωση του σκέλους της εφαρμογής Τ.Π.Ε., ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας, για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών.
Ο συνολικός προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 8.000,00 €, εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 8.000,00 € και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2014-2020.

Εικόνα1

Το επιχειρηματικό σχέδιο που εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση και υλοποιείται, περιλαμβάνει επενδύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Εξοπλισμός ΤΠΕ
  • Λογισμικό
  • Άυλες Δαπάνες

Μέσω της συμμετοχής στη Δράση, η επιχείρηση πέτυχε:

  • την ψηφιακή ανάπτυξή της
  • βελτίωση των καθημερινών της διεργασιών
  • εξασφάλιση υψηλότερης ποιότητας προϊόντα & υπηρεσίες
Εικόνα2